logo plav

Portal e-Posavina.com je najstariji posavski portal. Svoje ime i reputaciju stekao je u BiH, Hrvatskoj, ali i dijaspori kao portal koji odražava glas Posavine. Iako zamišljen kao lokalno informativno glasilo svojim beskompromisnim stavovima i tekstovima stekao je imidž portala koji je nadišao posavske okvire. Portal e-Posavina.com je vodeći portal u Posavini kada su u pitanju aktualne političke teme, prije svega vezane za BiH i susjedstvo. Za portal e-Posavina.com pišu brojni autori čije tekstove određuje geslo "Think different". Drugo mišljenje je moto pod kojim nastaju kritični i konstruktivni tekstovi koji ne zaziru uprijeti prstom i tamo gdje se po nekakvoj ustaljenoj praksi i ne smije. Također se na stranicama portala nerijetko objavljuju tekstovi naših čitatelja koji su svojevrsni "glas naroda" što portalu daje širinu čime je stekao i svoj ugled.

OGLAŠAVANJE

 • Portal e-Posavina.com je neprofitni portal koji po pravilu ne objavljuje reklamni sadržaj. Unatoč tomu uredništvo portala spremno je ustupiti oglasni prostor fizičkim i pravnim osobama bez naknade. Oglašavanje se isključivo odnosi na humanitarni vid oglašavanja i oglašavanja koje ima neprofitni karakter.
 • Isto tako uredništvo portala može odobriti postavljanje oglasa bez naknade svojim partnerima i sponzorima, isključivo kao čin dobre volje bez ikakvih izričitih obveza prema istim.
 • Ukoliko zainteresirani subjekti žele postaviti oglas po svom nahođenju portal e-Posavina.com će im isto omogućiti pod posebnim uvjetima. Više o tim uvjetima u nastavku teksta (ispod).

POSEBNE MOGUĆNOSTI OGLAŠAVANJA

 • Portal e-Posavina.com otvara mogućnost sponzoriranog oglašavanja za pravne i fizičke osobe. Zainteresirane strane dužne su se obratiti e-mail upitom uredništvu portala na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kako bi dogovorili postavljanje oglasa ili drugog sadržaja koji ima svrhu promoviranja. U najkraćem mogućem roku uredništvo portala će odgovoriti na zaprimljeni e-mail gdje će dati potrebne informacije o načinu oglašavanja na portalu e-Posavina.com
 • Oglas može biti postavljen na bilo kojoj poziciji na našoj web stranici.
 • Oglas nije određen formom, tako da u obzir dolaze tekstualni oglasi i banneri svih veličina. Slikovni, flash, video, statični i dinamični banneri, kao i sve druge forme oglašavanja koje samo moraju zadovoljiti potrebne standarde oglašavanja na Internetu.
 • Također, otvorena je mogućnost objave sponzoriranog članka. Sponzorirani članak može biti objavljen u željenoj rubrici. U slučaju objave takvog oglasa portal e-Posavina.com ne preuzima nikakvu odgvornost za postavljeni sadržaj. Portal e-Posavina.com se ograđuje od svih stavova koje naši posjetitelji postavljaju na stranicu pisanjem komentara i isti ne odražavaju stav uredništva portala. Portal se odriče odgovornosti za tekstove koje potpisuju naši čitatelji, a koji se objavljuju u rubrici Voxpopuli. Portal e-Posavina.com ne briše komentare osim ako su isti neprimjereni i neprihvatljivi po općim pravilima koja vrijede na portalu e-Posavina.com
 • O uvjetima objave bilo kakvog oglasnog sadržaja komitentni će dogovoriti s uredništvom portala e-Posavina.com za svaki slučaj posebno.
KONTAKT ZA OGLAŠAVANJE

Vezano za postavljanje Vašeg oglasa na našoj stranici molimo Vas pošaljite nam Vaš upit na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Leave your comments

Post comment as a guest

0

People in this conversation

 • Guest - sadaf

  nice

  Like 0 Short URL:
 • Guest - Jacobs

  Well marketing is not easy these days which really need some basic skills also. The students can manipulate the cheap essay writing services to learn about social and other marketing and improves their skills which helps you in your future job career.

  Like 0 Short URL:

Comments powered by CComment

arhiva domovinski rat

Nije sve u životu politika

Partneri

republikainfo 170 posavski vremeplov 170

e-Posavina.com

logo plavi uski

Imate zanimljivu priču ili jednostavno, želite pisati za naš portal.
Pošaljite nam svoj tekst, informaciju, ideju... Javite nam se!

Pišite nam na e-mail adresu info@e-posavina.com

 

 

Prijava

Povežite se s nama

Slijedite nas na Twitteru
Lajkajte nas na Facebooku
Pratite nas na Google+
Pretplatite se na RSS Feeds
Pratite naš YouTube kanal
Kontaktirajte nas