Društvo 260

Objavljeno u rubrici Društvo Autor: 19. Lipanj, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Općinsko državno odvjetništvo u Osijeku otvorilo je istraživanje protiv hrvatskog državljanina (1985.) zbog postojanja osnovane sumnje da bi prilikom davanja svjedočkog iskaza pred Županijskim sudom u Osijeku počinio kazneno djelo protiv pravosuđa davanjem lažnog iskaza iz članka 305. stavka 1. Kaznenog zakona.

Objavljeno u rubrici Društvo Autor: 14. Lipanj, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Iznos stranih investicija u Bosni i Hercegovini u protekloj godini iznosio je nekih 230 miliona eura, usporedbe radi, u Birminghamu je izgrađena gradska biblioteka koja je koštala duplo više, to sve samo za sebe govori.

Objavljeno u rubrici Društvo Autor: 14. Lipanj, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Njihova imena su Amir, Jakob ili Nesrin. Njihova stara domovina je Avganistan, a nova Njemačka. Da li se oni krštenjem i prelaskom na hrišćanstvo nadaju boljim šansama da dobiju azil?

Objavljeno u rubrici Društvo Autor: 29. Svibanj, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Malo je onih koji se ne dive stihovima Alekse Šantića. Još je manje onih koji ne znaju za jednu od najljepših ljubavnih pjesama, ali znate li kome je posvećena slavna "Emina"?

Objavljeno u rubrici Društvo Autor: 16. Svibanj, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Iako ne postoje zvanični statistički podaci, svake godine Bosnu i Hercegovinu napusti oko 50 000 ljudi, a situacija je iz godine u godinu sve gora. Podaci su neumoljivi. Odlaze svi, odlaze mladi, odlaze kompletne familije. Odlazi radna snaga. Nekvalifikovana ali i kvalifikovana radna snaga.

Objavljeno u rubrici Društvo Autor: 15. Svibanj, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Papa Franjo je u subotu izrazio "ozbiljne sumnje" u ukazanje Djevice Marije u Međugorju u BiH, gdje svake godine dolazi oko milijun hodočasnika, piše britanski 'The Guardian'. "Žena koju su djeca vidjela u Međugorju nije majka Isusova", kazao je papa tijekom razgovora s novinarima u zrakoplovu, a nakon povratka iz Fatime u Portugalu, gdje je svecima proglasio dvoje djece, kojima se daleke 1917. godine ukazala Gospa.

Objavljeno u rubrici Društvo Autor: 15. Svibanj, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Virus, kodnog naziva "Želiš li plakati" (Wanna Cry) poharao je planetu i izazvao ogromnu materijalnu štetu. Wanna Cry je stigao i na prostor Balkana, a sasvim je realno za očekivati da uskoro počne napadati i kompjutere i sisteme u Bosni i Hercegovini.

Objavljeno u rubrici Društvo Autor: 05. Svibanj, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

-Dugo sam razmišljao što dalje činiti. Što ako se tako nešto dogodi na Prvoj Pričesti? I u najboljoj namjeri i želji sam donio odluku da ću iza prvopričesnika staviti jednu klupu na kojoj će dijete sjediti s roditeljima. Na taj način sam želio zaštititi dijete i roditelje, a ujedno omogućiti djetetu da se osjeća sigurno. . .

Objavljeno u rubrici Društvo Autor: 03. Svibanj, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Javnosti je prvi put prikazana kamena ploča koja predstavlja možda definitivan dokaz postojanja biblijske Babilonske kule i daje odgovor na pitanje ko ju je sagradio.

Stranica 1 od 20

arhiva domovinski rat

Nije sve u životu politika

Partneri

republikainfo 170 posavski vremeplov 170

e-Posavina.com

logo plavi uski

Imate zanimljivu priču ili jednostavno, želite pisati za naš portal.
Pošaljite nam svoj tekst, informaciju, ideju... Javite nam se!

Pišite nam na e-mail adresu info@e-posavina.com

 

 

Povežite se s nama

Slijedite nas na Twitteru
Lajkajte nas na Facebooku
Pratite nas na Google+
Pretplatite se na RSS Feeds
Pratite naš YouTube kanal
Kontaktirajte nas