Interview 134

Objavljeno u rubrici Interview Autor: 18. Kolovoz, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Bez istine nema pomirenja – Srbima je svaka nezavisna hrvatska država ustaška država Sonja Biserko, predsjednica Helsinškog odbora Srbije, izjavila je za časopis „Vijenac“, koji izdaje Matica Hrvatska, da je “cela srpska istorija „jedna velika laž“” – javljaju srbijanski mediji.

Objavljeno u rubrici Interview Autor: 18. Kolovoz, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Profesor književnosti sa Filozofskog fakulteta u Sarajevu, jedan od rijetkih objektivnih i slobodnih mislilaca i političkih analitičara bh. političke scene, poznat po svojim real-političkim stajalištima i analizama, prof. dr. Enver Kazaz ekskluzivno govori za portal narod.ba. Intervju prenosimo u cijelosti.

Objavljeno u rubrici Interview Autor: 11. Kolovoz, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

U ekskluzivnom intervju-u za Narod.ba govori Mario Karamatić, hrvatski delegat u Domu naroda  Parlamentarne skupštine BiH.  Da li će se održati Izbori 2018. godine, kakvi su odnosi unutar vladajućih stranaka na državnom nivou, da li će Hrvati ići u revitalizaciju Hrvatske Republike “Herceg Bosne”, te zašto HDZ 25 godina preferira SDA kao partnera, neke su od tema na koje Karamtić vrlo direktno i otvoreno nudi odgovore.

Objavljeno u rubrici Interview Autor: 01. Kolovoz, 2017. Komentara (6)
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Čović očito nije hrvatski odgovor nego hrvatski problem. Niti Dragan Čović, a niti ostali članovi Predsjedništva se ne mogu pohvaliti nečim dobrim po čemu bi bili prepoznati na kraju ovog mandata. Mandat im je protekao plašenjem naroda, kazala je Zelenika.

Objavljeno u rubrici Interview Autor: 30. Srpanj, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

U Bosni i Hercegovini je nedavno promoviran drugi dio knjige pod nazivom “Izgubljeni smisao demokratije” autora Milisava Tomovića iz Han-Pijeska.

Objavljeno u rubrici Interview Autor: 23. Srpanj, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zastupnik u Parlamentu Savezne Republike Njemačke, Josip Juratović, govori o aktualnoj situaciji u BiH, posebno navodeći da se stalnim tenzijama i širenjem straha paralizira cijela BiH. „Ustavne promjene u BiH nisu 'njemačko pitanje' nego pitanje ulaska BiH u EU“, kaže Juratović u intervjuu Radiju Slobodna Europa.

Objavljeno u rubrici Interview Autor: 21. Srpanj, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Predsjednik Nove hrvatske inicijative Krešimir Zubak nedavno je istaknuo da bi ova stranka u predsjedničkoj utrci na općim izborima podržala dr. Dianu Zelenika iz HDZ-a 1990. Zubak je naveo da se “iz istupa državne zastupnice u javnosti vidi da se radi o osobi od integriteta, koja se jasnim političkim stajalištima određuje prema BiH kao svojoj domovini, odnosno prema svom narodu kao konstitutivnom elementu u svim dijelovima zemlje, osobi sa izraženim socijalnim senzibilitetom i onoj koja, nasuprot čelništva svoje stranke, ima političku hrabrost suprotstaviti se Čovićevom pantokratorstvu”.

Objavljeno u rubrici Interview Autor: 17. Srpanj, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Ognjen Tadić, član Kolegija Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH i dugogodišnji parlamentarac i političar u vrlo otvorenom intervjuu za bh. novinsku agenciju Patria pojašnjava šta Bosnu i Hercegovinu može pokrenuti naprijed u bolju budućnost, zašto nema razvoja i zapošljavanja i  kakve su naše evropske perspektive.

Objavljeno u rubrici Interview Autor: 16. Srpanj, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Andrej Plenković, predsjednik Vlade, gostovao je u Dnevniku Nove TV gdje je odgovarao na pitanja Mislava Bage o situaciji u Agrokoru, reformama koje Vlada namjerava provesti, odnosima s koalicijskim partnerima.

Stranica 1 od 11

arhiva domovinski rat

Nije sve u životu politika

Partneri

republikainfo 170 posavski vremeplov 170

e-Posavina.com

logo plavi uski

Imate zanimljivu priču ili jednostavno, želite pisati za naš portal.
Pošaljite nam svoj tekst, informaciju, ideju... Javite nam se!

Pišite nam na e-mail adresu info@e-posavina.com

 

 

Povežite se s nama

Slijedite nas na Twitteru
Lajkajte nas na Facebooku
Pratite nas na Google+
Pretplatite se na RSS Feeds
Pratite naš YouTube kanal
Kontaktirajte nas