Interview 205

Objavljeno u rubrici Interview Autor: 25. Lipanj, 2018. 0
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

U trenutku sve težih religijskih podjela u društvu, Telegramovom novinaru činilo se važnim sjesti s najvećim autoritetom na tom području. Telegramov Mladen Pleše razgovarao je s dr. sc. Ivanom Markešićem, jednim od najcjenjenijih hrvatskih sociologa religije.

Objavljeno u rubrici Interview Autor: 23. Lipanj, 2018. 0
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Ivan Pernar je posjetio Bihać i Veliku Kladušu, kako bi iz prve ruke saznao o migrantima koji su izazvali nelagodu kod građana BiH i Hrvatske. 

Objavljeno u rubrici Interview Autor: 18. Lipanj, 2018. 0
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Svoju kandidaturu ne vidi kao ludost, spreman je krenuti naprijed i vjeruje u mlade koji su spremni na promjene. Boriša Falatar novo je lice bh. političke scene na koju ulazi na velika vrata, kao kandidat za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine.

Objavljeno u rubrici Interview Autor: 11. Lipanj, 2018. 1
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Hrvatsko društvo katoličkih novinara dodijelilo je ovih dana Nagradu za životno djelo našem uglednom svećeniku i teologu fra Boni Zvonimiru Šagiju. U obrazloženju te nagrade/plakete, datirane 16. svibnja 2018. u Zagrebu, piše da ju je dobio “za dugogodišnji medijski rad u širenju Radosne vijesti na tragu Drugoga vatikanskog koncila”. Plaketu je potpisala predsjednica HDKN-a Snježana Peran.

Objavljeno u rubrici Interview Autor: 04. Lipanj, 2018. 0
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

U najnovijem Mostu Radija Slobodna Evropa razgovaralo se o tome koliki je uticaj Rusije i Turske u Bosni i Hercegovini. Sagovornici su bili Aleksandar Trifunović, glavni urednik nezavisnog magazine BUKA iz Banjaluke, i Vedran Džihić, predavač na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beču.

Objavljeno u rubrici Interview Autor: 29. Svibanj, 2018. 0
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Bivši austrijski diplomata poručio da korumpirane elite Balkana profitiraju i da ne žele iskreno evropsku perspektivu.

Objavljeno u rubrici Interview Autor: 27. Svibanj, 2018. 0
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

“Pozicija Hrvata svugdje u Federaciji BiH je, jamčim, dobra i barem je pet puta bolja nego što o njoj govore oni koji ju kapitaliziraju i koji lagodno žive na tu stigmu položaja hrvatskog naroda u BiH. Ono što je sigurno jasno jeste da Hrvati u Republici Srpskoj ne žive, oni više i ne odlaze u Hrvatsku kao nekakvu maticu, oni odlaze u treće zemlje, odlaze profesori, ljekari, pravnici i rade neke najteže poslove po Zapadnoj Europi. To stanje najbolje oslikava činjenica da biskupa Komaricu brane Bošnjaci u Republici Srpskoj dok zvanična hrvatska politika šuti”.

Objavljeno u rubrici Interview Autor: 25. Svibanj, 2018. 0
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Profesor Sveučilišta u Mostaru Mile Lasić za BHRT komentirao je dodjelu počasnog doktorata od strane Sveučilišta u Zagrebu članu Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda i predsjedniku HDZ-a BiH. Prof.dr.sc. Mile Lasić osvrnuo se i na protivljenje profesorice tog sveučilišta Đurđice Čilić, ali i na dodjelu počasnog doktorata predsjedniku Republike Turske Recepu Tayyipu Erdoganu od strane Internacionalni univerziteta u Sarajevu (IUS), a tijekom njegovog boravka u Sarajevu prošlog vikenda.

Objavljeno u rubrici Interview Autor: 08. Svibanj, 2018. 0
Ocijeni sadržaj
(31 glasova)

Stavljati epitet na HDZ BiH da je izdao Hrvate u RS-u nema osnove kada se zna, da sve što je urađeno, urađeno je zavaljujući HDZ-u BiH, kao na primjer: prvih 100 kuća za Hrvate je pokrenuo HDZ BiH, u obnovu i izgradnju vjerskih objekata koji su bili osnova za početak povratka je pokrenuo HDZ BiH, kroz kadrove HDZ-a BiH je obnovljeno preko 5000 stambenih jedinica što činimo i danas, a planiramo i u budućnosti kroz razne projekte, kaže u intervju za Hrvatski Medijski Servis dopredsjednik Republike Srpske Josip Jerković.

Stranica 1 od 16

arhiva domovinski rat

Nije sve u životu politika

Partneri

republikainfo 170 posavski vremeplov 170

e-Posavina.com

logo plavi uski

Imate zanimljivu priču ili jednostavno, želite pisati za naš portal.
Pošaljite nam svoj tekst, informaciju, ideju... Javite nam se!

Pišite nam na e-mail adresu info@e-posavina.com

 

 

Prijava

Povežite se s nama

Slijedite nas na Twitteru
Lajkajte nas na Facebooku
Pratite nas na Google+
Pretplatite se na RSS Feeds
Pratite naš YouTube kanal
Kontaktirajte nas