Interview 197

Objavljeno u rubrici Interview Autor: 08. Svibanj, 2018. Komentara (4)
Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

Stavljati epitet na HDZ BiH da je izdao Hrvate u RS-u nema osnove kada se zna, da sve što je urađeno, urađeno je zavaljujući HDZ-u BiH, kao na primjer: prvih 100 kuća za Hrvate je pokrenuo HDZ BiH, u obnovu i izgradnju vjerskih objekata koji su bili osnova za početak povratka je pokrenuo HDZ BiH, kroz kadrove HDZ-a BiH je obnovljeno preko 5000 stambenih jedinica što činimo i danas, a planiramo i u budućnosti kroz razne projekte, kaže u intervju za Hrvatski Medijski Servis dopredsjednik Republike Srpske Josip Jerković.

Objavljeno u rubrici Interview Autor: 03. Svibanj, 2018. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

U intervjuu za Vijesti.ba predsjedavajući Predsjedništva BiH i predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović odgovarao je na aktualna pitanja poput poruka visoke ruske dužnosnice Valentine Matviyenko, ruskom utjecaju i namjerama, optužbama za navodnu ratnohuškačku retoriku, ali i o odnosima sa Draganom Čovićem, politici Milorada Dodika, predsjednika Srbije Aleksandra Vučića te odnosima s Republikom Hrvatskom.

Objavljeno u rubrici Interview Autor: 02. Svibanj, 2018. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Valentin Inzko, austrijski političar od ožujka 2009. godine visoki je predstavnik međunarodne zajednice za Bosnu i Hercegovinu (OHR). U ekskluzivnom razgovoru za Večernji list otvoreno govori o mogućoj promjeni izbornog zakona u BiH, mogućem odcjepljenju Republike Srpske, prijetnji džihadista povratnika te o općem političkom i sigurnosnom stanju u BiH, ne skrivajući zabrinutost za budućnost te zemlje zbog neodgovornog ponašanja svih političkih stranaka i neprestane prijeteće retorike predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika.

Objavljeno u rubrici Interview Autor: 24. Travanj, 2018. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Proces radikalizacije nije prestao, nije zaustavljen, niti prestaje, kaže u intervjuu za RSE zamjenik direktora Ureda za Europu Međunarodnog republikanskog instituta (IRI) Paul McCarthy.

Objavljeno u rubrici Interview Autor: 15. Travanj, 2018. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Međugorsko duhovnjaštvo zakriva pravo lice kršćanstva. Ono se bazira na čudima i koketira s magijom i praznovjerjematolike.

Bosanski franjevac, teolog i publicista kaže da je u BiH dijalog predstava za javnost, pokriće da se i dalje nastavi po svome.

Objavljeno u rubrici Interview Autor: 12. Travanj, 2018. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Robert Prosinečki imao je sjajnu fudbalsku karijeru. Sa beogradskom Crvenom Zvezdom bio je prvak Evrope i svijeta. Nosio je i dresove Barcelone i Real Madrida. Nedavno je postao selektor Fudbalske reprezentacije BiH naslijedivši na toj poziciji Mehmeda Baždarevića.

Objavljeno u rubrici Interview Autor: 01. Travanj, 2018. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Ivana Markešića, sociologa religije s Instituta „Ivo Pilar“, ubraja se među najbolje poznavatelje prilika u Katoličkoj crkvi, kako u Hrvatskoj, tako i u Bosni i Hercegovini. U razgovoru za „Spektar“, dr. Markešić vrlo otvoreno progovara o Istanbulskoj konvenciji, držanju Kaptola i njegovu odnosu prema Andreju Plenkoviću i zbivanjima unutar HDZ-a, nedavnim prosvjedima, novom Zakonu o pobačaju, situaciji u kojoj se našao banjolučki biskup Franjo Komarica.

Objavljeno u rubrici Interview Autor: 01. Travanj, 2018. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

U povodu najvećeg kršćanskoga blagdana – Uskrsa, za razgovor smo zamolili vojnoga biskupa u BiH, msgr. dr. Tomu Vukšića.

Objavljeno u rubrici Interview Autor: 26. Ožujak, 2018. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Krzysztof Charamsa danas živi u Barceloni sa svojim partnerom Eduardom Plantasom, objavio je u međuvremenu u Italiji knjigu “Prvi kamen” s podnaslovom “Homoseksualni svećenik protiv licemjerja u Katoličkoj crkvi”. “Prvi kamen” je dosad objavljen u prijevodu u Njemačkoj, Poljskoj, Francuskoj, Brazilu, Sloveniji i Portugalu i izazvao brojne reakcije kritičara i čitateljske publike te osude Vatikana. 

Stranica 1 od 16

arhiva domovinski rat

Nije sve u životu politika

Partneri

republikainfo 170 posavski vremeplov 170

e-Posavina.com

logo plavi uski

Imate zanimljivu priču ili jednostavno, želite pisati za naš portal.
Pošaljite nam svoj tekst, informaciju, ideju... Javite nam se!

Pišite nam na e-mail adresu info@e-posavina.com

 

 

Povežite se s nama

Slijedite nas na Twitteru
Lajkajte nas na Facebooku
Pratite nas na Google+
Pretplatite se na RSS Feeds
Pratite naš YouTube kanal
Kontaktirajte nas