DESNIČARI PROTIV MINISTRICE PEJČINOVIĆ-BURIĆ: Vanjsku politiku Hrvatske vodi bivša savjetnica "malog Slobe"!

Objavljeno u rubrici Politika Autor:  e-Posavina 16. Lipanj, 2017. Veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Hrvatski desničarski portal "Priznajem.hr", obasuo je drvljem i kamenjem novu ministricu vanjskih poslova u vladi Andreja Plenkovića, Mariju Pejčinović Burić, jer "tečno priča srpski" i jer je radila kao savjetnica Ivice Dačića.

- Ono o čemu smo ranije pisali a što široj javnosti ipak nije poznato sada se ponovno potvrđuje i proširuje. Nova ministrica vanjskih poslova u vladi Andreja Plenkovića, Marija Pejčinović Burić, na tečnom srpskom jeziku, govori o projektima vlade Srbije - istaknuto je kao poruka na sajtu "Priznajem.hr".    

Na portalu se ističe da je ministrica bila i savjetnica Ivice Dačića ili "malog Slobe", kako ga nazivaju na hrvatskom sajtu, kao i da je od 2013. godine radila i kao savjetnica za evropsku politiku, tačnije "vodila je 'PLAC' projekat (Policy and Legal Advice Centre), koji pomaže Srbiji u pripremama za pristupanje Evropskoj uniji".

- Možda to ne bi bilo ništa čudno da se Marija Pejčinović Burić  nije dolaskom Vlade Andreja Plenkovića, našla na poziciji državnog tužitelja, te na kraju čak postala ministrica vanjskih poslova a do današnjeg dana na stranicama PLAC projekta je upisana kao voditeljica tima. Dakle jasno je, Hrvatska državna tužiteljica aktivno je radila na olakšavanju pristupanja Srbije Evropskoj uniji i to u vrijemenu kada je isti resor u kojem je radila rješavao razna teška pitanja u pregovorima sa Srbijom. Od pitanja nestalih osoba, vraćanja kulturnog blaga pa i do spornog zakona o univerzalnoj jurisdikciji. Sve vrijeme Hrvatska je imala  osobu koja je godinama prije radila za vladu Republike Hrvatske ali istovremeno i za interese Srbije - piše ovaj sajt.

"Ali ono što možda još više iznenađuje da je sadašnja ministrica vanjskih poslova na tečnom srpskom za jednu televiziju Srbije govorila o projektima vlade Srbije," navodi sajt na kome je objavljen i odgovarajući video. | SB

Pročitano 372 puta Posljednja izmjena dana: 16. Lipanj, 2017.

Dodaj komentar

KOMENTARI SE OBJAVLJUJU PROMTNO TAKO DA NE MOŽEMO ODMAH REAGIRATI NA OBJAVLJEN SADRŽAJ. PRIJAVITE NAM NEPRIMJERENE KOMENTARE KAKO BI BRŽE INTERVENIRALI.
Zadržavamo pravo brisanja neprimjerenih komentara bez prethodnog upozorenja.
Portal e-Posavina.com se ograđuje od sadržaja u komentarima i isti ne odražavaju stav portala.


Sigurnosni kod
Osvježi

arhiva domovinski rat

Nije sve u životu politika

Partneri

republikainfo 170 posavski vremeplov 170

e-Posavina.com

logo plavi uski

Imate zanimljivu priču ili jednostavno, želite pisati za naš portal.
Pošaljite nam svoj tekst, informaciju, ideju... Javite nam se!

Pišite nam na e-mail adresu info@e-posavina.com

 

 

Povežite se s nama

Slijedite nas na Twitteru
Lajkajte nas na Facebooku
Pratite nas na Google+
Pretplatite se na RSS Feeds
Pratite naš YouTube kanal
Kontaktirajte nas