Bosnu i Hercegovinu ruše oni koji iseljavaju svoj vlastiti narod!

Objavljeno u rubrici Politika Autor:  e-Posavina 13. Lipanj, 2018. Veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma 0
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Popis stanovništva u Bosni i Hercegovini pokazuje da je vjernika katolika sve manje. Valja se nadati da će trend takav i ostati: ovakvi duhovnici nisu zaslužili sljedbeništvo, ovakav HDZ nije zaslužio biračku podršku.

Predsjednik HDZ BiH Dragan Čović  koji tvrdi da Hrvati ne bi mogli opstati u cjelovitoj Bosni i Hercegovini, ne zna puno o vlastitoj zemlji ili namjerno ne priznaje činjenice. Hrvati su upravo u Bosni i Hercegovini pokazali svoju osobitu sposobnost za dijalog , za vrijednosti  i za  raznolikosti.

Temeljno je političko uporište Dragana Čovića , koliko smo dosad uspjeli razabrati, uporno ponavlja neistinu,dok  i sam priznaje da je iz Bosne i Hercegovine iselilo 100,000 hrvata.Čak i da jest tako – a dakako nije jer je Dragan Čović zaboravio na hrvate koji se nikada nisu vratili u Bosansku Posavinu u Teslić,Kotor Varoš,Prijedor u manji entitet BiH. Takvi političari nisu zaslužili sljedbeništvo, takav HDZ nije zaslužio biračku podršku.Upravo zbog grešaka Dragana Čovića, danas je posebno važno da hrvatske stranke u Bosni i Hercegovini usuglase djelovanje na svim razinama, a parlamentarni izbori su prilika da to učinimo i pobijedimo.  Pred nama je velika zadaća istaknuti najbolje i najčasnije ljude u koje će birači imati povjerenja, ističe se u priopćenju Hrvatskog bloka.

Pročitano 131 puta Posljednja izmjena dana: 13. Lipanj, 2018.

Napiši komentar

KOMENTARI SE OBJAVLJUJU PROMTNO TAKO DA NE MOŽEMO ODMAH REAGIRATI NA OBJAVLJEN SADRŽAJ. PRIJAVITE NAM NEPRIMJERENE KOMENTARE KAKO BI BRŽE INTERVENIRALI.
Zadržavamo pravo brisanja neprimjerenih komentara bez prethodnog upozorenja.
Portal e-Posavina.com se ograđuje od sadržaja u komentarima i isti ne odražavaju stav portala.

arhiva domovinski rat

Nije sve u životu politika

Partneri

republikainfo 170 posavski vremeplov 170

e-Posavina.com

logo plavi uski

Imate zanimljivu priču ili jednostavno, želite pisati za naš portal.
Pošaljite nam svoj tekst, informaciju, ideju... Javite nam se!

Pišite nam na e-mail adresu info@e-posavina.com

 

 

Prijava

Povežite se s nama

Slijedite nas na Twitteru
Lajkajte nas na Facebooku
Pratite nas na Google+
Pretplatite se na RSS Feeds
Pratite naš YouTube kanal
Kontaktirajte nas