Posavina 170

Autor: 20. Lipanj, 2017. Pročitano 1018 puta Komentara (10)

Sporazum o programskoj i političkoj suradnji HDZ-a 1990 i Posavske stranke potpisan je u ponedjeljak, 19.lipnja u Bosanskom Brodu.

Autor: 17. Lipanj, 2017. Pročitano 183 puta Komentara (5)

Temeljem Odluke o postupku i kriterijima za raspodjelu sredstava udrugama građana od interesa za općinu Orašje, utvrđenih Proračunom općine  za ovu godinu, načelnik Općine donio je Odluku o raspodjeli sredstava namijenjenih za projekte i programe udruga građana.

Autor: 14. Lipanj, 2017. Pročitano 98 puta Komentiraj

U okviru projekta „Lokalni integrirani razvoj“ (LIR), koji financira Europska Unija (EU) a provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) u Bosni i Hercegovini (BiH), objavljen je Javni poziv za izražavanje interesa za fizička lica iz ruralnih domaćinstava iz odabranih općina i gradova da apliciraju za dodjelu podrške za podizanje zasada trešnje, jagode i lješnjaka.

Autor: 13. Lipanj, 2017. Pročitano 62 puta Komentiraj

U okviru projekta „Uspostavljanjem održivih modela suradnje i koordinacije – do efikasnijeg sistema zaštite i oporavka zajednica pogođenih poplavama“ koji financira Europska unija a realizira se u općinama Šamac, Vukosavlje i Domaljevac-Šamac, Udruženje građana „Budućnost“ iz Modriče raspisuje

Autor: 10. Lipanj, 2017. Pročitano 88 puta Komentiraj

Glumac Armin Omerović iz Orašja ovih dana živi svoj san, jer ostvarila mu se velika želja stati pred filmske kamere s holivudskom zvijezdom Goranom Višnjićem. Svoju jubilarnu 10. filmsku ulogu okrunit će u velikom filmskom projektu Antuna Vrdoljaka „General“ i uz Višnjića, stati rame uz rame s velikim glumačkim imenima kad što su Ivo Gregurević i Mustafa Nadarević.

Autor: 09. Lipanj, 2017. Pročitano 52 puta Komentiraj

Predstavnici Viva film festivala iz Sarajeva- redatelj Ratko Orozović i producenti Goran Lukić i Saša Naprta borave u trodnevnoj posjeti Orašju i Centru za kulturu Orašje. Povod je snimanje dokumentarnog filma s mladima „Od ideje do realizacije“. Na poziv Centra za kulturu Orašje na filmsku radionicu  prijavilo se 11 srednjoškolaca, zainteresiranih za ovaj projekt.

Autor: 31. Svibanj, 2017. Pročitano 97 puta Komentiraj

U okviru projekta „Lokalni integrirani razvoj“ (LIR) isporučeno je sjeme soje za 145 proizvođača soje iz pet općina i gradova u Bosni i Hercegovini među kojima je i Općina Orašje.

Napisao 24. Svibanj, 2017. Pročitano 751 puta Komentiraj

Tko je dobio financijsku potporu na ime posebnih potreba i projekata od interesa za Hrvate izvan Republike Hrvatske za 2017. godinu?

Stranica 1 od 15

arhiva domovinski rat

Nije sve u životu politika

Partneri

republikainfo 170 posavski vremeplov 170

e-Posavina.com

logo plavi uski

Imate zanimljivu priču ili jednostavno, želite pisati za naš portal.
Pošaljite nam svoj tekst, informaciju, ideju... Javite nam se!

Pišite nam na e-mail adresu info@e-posavina.com

 

 

Povežite se s nama

Slijedite nas na Twitteru
Lajkajte nas na Facebooku
Pratite nas na Google+
Pretplatite se na RSS Feeds
Pratite naš YouTube kanal
Kontaktirajte nas