Proglas Posavske stranke: Registrirajte se za glasovanje u odsutnosti

Objavljeno u rubrici Posavina Autor:  e-Posavina 10. Lipanj, 2018. Veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma 0
Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

Posavska stranka upitila je javnosti, a posebno Posavcima u inozemstvu, proglas u kojem ih poziva da se registriaju za predstojeće izbore i da time spriječe moguće zloupotrebe o kojima se već špekulira. Proglas prenosimo u cijelosti.

 PROGLAS

Prema informacijama koje imamo, za opće izbore 2018. sprema se velika izborna prevara i do sada neviđena krađa identiteta. Desetine tisuća kopija osobnih iskaznica stoje već arhivirane u stranačkim centralama i preko njih se vrši fiktivno prijavljivanje na lažne, pa i nepostojeće, adrese (uglavnom po Republici Hrvatskoj) gdje će istrenirana stranačka vojska, dobrim dijelom u suradnji s lokalnim poštarima, preuzeti koverte s glasačkim listićima te na taj način glasati u vaše ime.

Stoga, Posavska stranka poziva sve državljane BiH koji trenutačno žive i rade u inozemstvu da se svakako registriraju za glasanje u odsustvu za predstojeće parlamentarne izbore te time spriječe moguće zloupotrebe. Osim toga, bit ćete u mogućnosti iskoristiti svoje glasačko pravo prema vašoj volji i preferencijama koje imate.

S obzirom da državne institucije (koje kontroliraju oni koji i organiziraju ovu prevaru) ne pokazuju interes da riješe zlouporabu dopisnog glasovanja, jedini način da ne dopustite drugima da glasaju u vaše ime jeste da se sami registrirate.

Registracija je moguće putem Interneta na web stranici  www.izbori.ba

Obrazac s uputama možete naći na slijedećem linku: http://www.izbori.ba/Documents/Opci_izbori_2018/Os/Vodic_2018-hrv.pdf

A obrazac za prijavu ovdje: http://www.izbori.ba/Documents/Opci_izbori_2018/Ob/PRP_1-BH_Obrazac_za_glasanje_izvan_BiH-hrv.pdf

Ovim putem pozivamo sve državljane BiH, a posebno naše Posavce, koji žive diljem Europe da se registriraju i time spriječe manipuliranje vašim identitetima i krađu glasova, a čime se izborni rezultati kroje mimo volje građana.

Registrirajte se za glasanje izvan BiH. Iskoristite svoje pravo glasa i mogućnost da bez ucjena, pritisaka i izborne korupcije glasate po svojoj savjesti.

Pokažite da još postojite, jer izbori su u ovom trenutku, možda, jedini način da se čuje vaš glas, da oni što „uzeše“ vam domovinu osjete što mislite o njima.

Posavska stranka

Pročitano 349 puta Posljednja izmjena dana: 10. Lipanj, 2018.

Napiši komentar

KOMENTARI SE OBJAVLJUJU PROMTNO TAKO DA NE MOŽEMO ODMAH REAGIRATI NA OBJAVLJEN SADRŽAJ. PRIJAVITE NAM NEPRIMJERENE KOMENTARE KAKO BI BRŽE INTERVENIRALI.
Zadržavamo pravo brisanja neprimjerenih komentara bez prethodnog upozorenja.
Portal e-Posavina.com se ograđuje od sadržaja u komentarima i isti ne odražavaju stav portala.

arhiva domovinski rat

Nije sve u životu politika

Partneri

republikainfo 170 posavski vremeplov 170

e-Posavina.com

logo plavi uski

Imate zanimljivu priču ili jednostavno, želite pisati za naš portal.
Pošaljite nam svoj tekst, informaciju, ideju... Javite nam se!

Pišite nam na e-mail adresu info@e-posavina.com

 

 

Prijava

Povežite se s nama

Slijedite nas na Twitteru
Lajkajte nas na Facebooku
Pratite nas na Google+
Pretplatite se na RSS Feeds
Pratite naš YouTube kanal
Kontaktirajte nas