Branitelji 30

Posebna rubrika otvorena isključivo za branitelje. Branitelji imaju štošta za reći, ali nemaju baš prigodu jer su im sredstva javnog informiranja poprilično nedostupna. Pogotovo ih se ignorira kada branitelji, bez dlake na jeziku, žele olakšati dušu i reći što stvarno misle. Portal e-Posavina.com im stoji na raspolaganju.

Autor: Objavljeno u rubrici Branitelji 10. Siječanj, 2018. Komentara (1)

Priopćenje Petra Janjića – Tromblona koje je, po njegovim riječima, posljednje barem što se Savudrijske vale tiče. U njemu je objasnio zašto je odustao od svog plana s brodicama i tko su ljudi zbog kojih se “po prvi put predao”:


Autor: Objavljeno u rubrici Branitelji 10. Siječanj, 2018. Komentiraj

Ratni veteran Denis Štefanac napisao je otvoreno pismo ministru obrane Damiru Krstičeviću i ministru branitelja Tomi Medvedu. Povod njegovom pismu je članak o zapošljavanju fizioterapeutkinje i učiteljice u financijama MORH-a.


Autor: Objavljeno u rubrici Branitelji 29. Rujan, 2017. Komentiraj

Stečena prava pripadnika Hrvatskog vijeća obrane biti će zakonski zaštićena i to u cilju vrednovanja doprinosa pripadnika HVO-a u obrani suvereniteta za razliku od dosadašnje situacije u kojoj su se ta prava regulirala samo međudržavnim ugovorom s BiH.


Autor: Objavljeno u rubrici Branitelji 23. Rujan, 2017. Komentiraj

U Domu naroda Parlamenta FBiH je održan je nastavak 21. sjednice i 13. izvanredne sjednice na kojoj su pored ostalog razmatrana i 3/tri prijedloga Zakona o pravima Branitelja u FBiH i to: 


Autor: Objavljeno u rubrici Branitelji 06. Kolovoz, 2017. Komentara (39)

Hrvatska vlada je u petak na svečanoj sjednici u Kninu prihvatila prijedloga novoga Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji.


Stranica 1 od 4

arhiva domovinski rat

Nije sve u životu politika

Partneri

republikainfo 170 posavski vremeplov 170

e-Posavina.com

logo plavi uski

Imate zanimljivu priču ili jednostavno, želite pisati za naš portal.
Pošaljite nam svoj tekst, informaciju, ideju... Javite nam se!

Pišite nam na e-mail adresu info@e-posavina.com

 

 

Povežite se s nama

Slijedite nas na Twitteru
Lajkajte nas na Facebooku
Pratite nas na Google+
Pretplatite se na RSS Feeds
Pratite naš YouTube kanal
Kontaktirajte nas