Branitelji 28

Posebna rubrika otvorena isključivo za branitelje. Branitelji imaju štošta za reći, ali nemaju baš prigodu jer su im sredstva javnog informiranja poprilično nedostupna. Pogotovo ih se ignorira kada branitelji, bez dlake na jeziku, žele olakšati dušu i reći što stvarno misle. Portal e-Posavina.com im stoji na raspolaganju.

Autor: Objavljeno u rubrici Branitelji 29. Rujan, 2017. Komentiraj

Stečena prava pripadnika Hrvatskog vijeća obrane biti će zakonski zaštićena i to u cilju vrednovanja doprinosa pripadnika HVO-a u obrani suvereniteta za razliku od dosadašnje situacije u kojoj su se ta prava regulirala samo međudržavnim ugovorom s BiH.


Autor: Objavljeno u rubrici Branitelji 23. Rujan, 2017. Komentiraj

U Domu naroda Parlamenta FBiH je održan je nastavak 21. sjednice i 13. izvanredne sjednice na kojoj su pored ostalog razmatrana i 3/tri prijedloga Zakona o pravima Branitelja u FBiH i to: 


Autor: Objavljeno u rubrici Branitelji 06. Kolovoz, 2017. Komentara (39)

Hrvatska vlada je u petak na svečanoj sjednici u Kninu prihvatila prijedloga novoga Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji.


Autor: Objavljeno u rubrici Branitelji 12. Srpanj, 2017. Komentiraj

Današnje priopćenje počinjemo konstatacijom, a završit ćemo ga pitanjima! Saznali smo da je prekinut rad, u uredu za pravnu pomoć Odbora za branitelje pri HNS-u, uvažene odvjetnice Nike Pinter.


Autor: Objavljeno u rubrici Branitelji 30. Lipanj, 2017. Komentiraj

Kako su izvijestili mediji, u zgradi Vlade FBiH potpisan je sporazum predstavnika braniteljskih udruga s područja FBiH, iz obje vojne komponente s Vladom FBiH o dostignutom nivou sredstava u proračunu FBiH za braniteljsku populaciju za narednih 5/pet godina.


Stranica 1 od 4

arhiva domovinski rat

Partneri

republikainfo 170 posavski vremeplov 170

e-Posavina.com

logo plavi uski

Imate zanimljivu priču ili jednostavno, želite pisati za naš portal.
Pošaljite nam svoj tekst, informaciju, ideju... Javite nam se!

Pišite nam na e-mail adresu info@e-posavina.com

 

 

Povežite se s nama

Slijedite nas na Twitteru
Lajkajte nas na Facebooku
Pratite nas na Google+
Pretplatite se na RSS Feeds
Pratite naš YouTube kanal
Kontaktirajte nas